U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Verleg de koers 1 graad en je komt in een hele andere haven aan. Met meer dan 35 jaar ervaring in de maritieme wereld helpen we u de juiste strategische keuzes te maken.

Doormodderen?

Verleg de koers 1 graad en je komt in een hele andere haven aan. Met meer dan 35 jaar ervaring in de maritieme wereld helpen we u de juiste strategische keuzes te maken.

Maritime & offshore

Wij voorspellen onvoorspelbaarheid

Ver vooruitkijken, maar tegelijkertijd een scherp oog houden voor snel veranderende omstandigheden, dat maakt deze sector zo uitdagend. Uw langetermijnprognoses gaan steeds korter mee maar toch moet u keuzes blijven maken. Over veiligheid. Milieuaspecten. Over investeren of desinvesteren. In dit proces van onzekerheid zijn we graag uw baken. Begonnen in Rotterdam, zijn we thuis in water, havens en logistiek. We adviseren rederijen en havendiensten. We ontwikkelen scenario’s waarin we zoveel mogelijk variabelen doorrekenen.

Voor offshore service providers, producenten van key componenten, offshore installateurs en investeerders. Dat doen we al meer dan 35 jaar waarbij we steeds verder kijken en inmiddels wereldwijd opereren.

De afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zal nog lang blijven bestaan maar toch zal de wereld steeds meer op alternatieve bronnen vertrouwen. Daarom staan recycling, verduurzaming en nieuwe technologie waarschijnlijk ook op ùw agenda. Bent u actief op het kruispunt van maritiem en energie, dan helpen we u om uw investeringen te bewaken en rendement te vinden in nieuwe initiatieven. Zo zijn we betrokken bij strategische koersbepaling, fusies, overnames en herstructurering.

Global M&A Partners Maritime and Offshore Cluster

De maritieme en offshore sector is een internationale industrie, kapitaalsintensief en waar een belangrijke rol is weggelegd voor kennis en ervaring

JBR heeft het voortouw genomen bij de bundeling van de maritieme kennis, ervaring en netwerk van de Global M&A Partners; het resultaat is een gespecialiseerd Global M&A Maritime and Offshore Cluster, waarin acht bureau’s vertegenwoordigd zijn.

 

Event

JBR adviseert al meer dan 35 jaar de sleepbootbranche. Wij nodigen u uit om onze stand te bezoeken op het belangrijkste evenement voor deze sector: de International Tug, Salvage & OSV Convention and Exhibition, ITS2022.

Onze stand wordt een ontmoetingsplaats voor oude en nieuwe JBR-relaties.

  • ITS 2022 in Istanbul
  • 28-30 september Exhibition
  • Beursstand D6

Maritime & offshore 10