U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Samenwerkende partners

Logo Mandaat

 

Mandaat Top Management maakt vanaf 1 oktober 2020 deel uit van JBR Interim Executives.

 

JBR Interim Executives richt zich met name op CEO-posities, terwijl Mandaat sterk is in het aanbieden van interim CFO’s en overig functioneel management, in binnen- en buitenland. Door het samengaan van JBR en Mandaat, ontstaat er een sterke combinatie, waardoor de hoge kwaliteit en diversiteit van dienstverlening aan opdrachtgevers wordt uitgebreid. De bedrijfsnaam Mandaat blijft bestaan en de activiteiten zullen worden voortgezet.
Voor Mandaat betekent het samengaan met JBR een versterking van haar continuïteit. Mandaat blijft interim managers in de toekomst bemiddelen naar interessante opdrachten in binnen en buitenland.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande graag een keer willen sparren met ons, dan staan wij hier geheel voor open. Gesprekken zijn natuurlijk strikt vertrouwelijk.

Meer informatie en contactgegevens

 

Samenwerkende partners 1

Jan Kalisvaart

Managing partner

 

 


 

logo Commissarissensearch

 

Commissarissensearch adviseert Raden van Commissarissen en Raden van Toezicht bij de invulling van vacatures

 

De samenwerking met Commissarissensearch is ontstaan, doordat onze opdrachtgevers regelmatig advies vragen over de invulling van vacatures van toezichthouders. Om niet in het ‘old boys network’ te blijven, zijn we structureel gaan samenwerken met Commissarissensearch.

We hebben in Floris Recourt en Bert van der Wijk twee mensen gevonden die hun sporen hebben verdiend in de executive search. Zij beschikken door hun jarenlange ervaring in executive search over vakkennis en een zeer brede expertise en enorm netwerk.
Hun werkwijze is professioneel en compleet: van het invullen van vacatures, het begeleiden van zelfevaluaties, advies over toezicht en governance tot het houden van assessments.

 

Floris Recourt en Bert van der Wijk
Floris Recourt en Bert van der Wijk

Neem contact op met Floris en Bert