U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Referenties

JASA en Quadrum Capital bundelen krachten in een strategische samenwerking
Sector: Food & Agri
JASA en Quadrum Capital bundelen krachten in een strategische samenwerking
Jaar: Maart 2022

Quadrum Capital participeert in het Alkmaarse familiebedrijf JASA.

JASA ontwikkelt, assembleert en produceert verpakkingsmachines en complete weeg- en verpakkingslijnen. Met de samenwerking  met Quadrum Capital wil JASA haar internationale groei verder versnellen.

Het team staat onder leiding van Eduard de Haan, die als CEO al succesvol heeft samengewerkt met een groot deel van het management. “We zijn erg enthousiast dat Quadrum Capital zich bij ons voegt als investeerder in JASA. Quadrum’s no-nonsense mentaliteit past perfect bij ons DNA. De echte kennis en oprechte betrokkenheid en interesse in ons bedrijf en onze markten zijn doorslaggevend geweest in onze keuze om samen te werken met Quadrum Capital .”

Met de investering in JASA heeft Quadrum Capital binnen haar derde fonds ook invulling gegeven aan het verpakkingsdomein. Dennis de Buijzer, Investment Manager bij Quadrum, licht toe: “De groeiende vraag naar gezonde en lokaal geproduceerde versproducten biedt veel kansen voor JASA, die dankzij haar innovatieve en gepatenteerde technologie uitstekend aansluit bij de trend naar flexibele, lichtgewicht en duurzame verpakkingen. We hebben veel vertrouwen in het team, wiens ambities, cultuur en ondernemerschap goed passen bij Quadrum.”