U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Referenties

Hospidex werft 100% van de aandelen van NC Medical
Sector: Healthcare
Hospidex werft 100% van de aandelen van NC Medical
Jaar: Januari 2022

Het Nederlandse NC Medical is ingelijfd door zijn Belgische branchegenoot Hospidex. JBR trad tijdens de transactie op als M&A-adviseur van NC Medical.

Met de overname van NC Medical breidt Hospidex zijn aanwezigheid uit in de Nederlandse markt voor zorgdiensten. De onderneming is gespecialiseerd in de import, distributie en commercialisatie van medische apparatuur en is vooral actief in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hospidex realiseerde vorig jaar met 45 medewerkers een omzet van ruim €33 miljoen.

De producten van Hospidex zijn gericht op gezondheid en welzijn thuis, het meten van vitale lichaamsparameters, het voorkomen van doorliggen en het veilig afvoeren van medisch afval. Bovendien is de Belgische onderneming sinds 2020 de exclusieve distributeur van Vernacare-producten in België en Frankrijk.

“Met Hospidex introduceren we innovatieve zorgoplossingen die dagelijkse problemen voor patiënten en zorgpersoneel oplossen en de kwaliteit van zorg verbeteren. NC Medical past volledig in deze filosofie”, aldus Hospidex-CEO Hendrik Seghers.