U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Referenties

Caspar de Haan neemt Rendon Onderhoudsgroep over
Caspar de Haan neemt Rendon Onderhoudsgroep over
Jaar: September 2022

Caspar de Haan, specialist in onderhoud en verduurzamen van vastgoed, neemt per 1 september 2022 branchegenoot Rendon Onderhoudsgroep over. Beide regionaal sterk verankerde familiebedrijven kunnen op deze manier nog beter inspelen op de steeds complexere en grotere marktvraag van relaties in het verder verduurzamen en onderhouden van hun vastgoed.
Door de verschillende specialismen van beide bedrijven te bundelen, kan aan opdrachtgevers een breder dienstenpakket worden aangeboden. Met de overname wordt ingespeeld op de groeiende behoefte aan goed opgeleide vakmensen in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. De twee organisaties blijven onder hun eigen management en naam opereren.


Vaklieden centraal

Caspar de Haan en Rendon zijn familiebedrijven die al generaties lang bestaan en die weten hoe je aan een solide toekomst bouwt. In de visie van beide organisaties staan mensen daarbij centraal. Cas de Haan, aandeelhouder van Caspar de Haan: “onze mensen staan voorop, mensen zijn onze succesfactor, zij zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke dienstverlening ontvangen. Daarom hechten we grote waarde aan het doorlopend ontwikkelen van medewerkers.