case Careyn verkoopt Erasmusbrug Zorglijn - jbr.nl

U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Cases

Careyn verkoopt Erasmusbrug Zorglijn

Opdracht

De ZorgCentrale.nl, onderdeel van Facilicom, heeft Erasmusbrug Zorglijn, onderdeel van Careyn overgenomen. Beide centrales bieden diensten op het gebied van zorgalarmering en 24-uurs bereikbaarheidsdiensten aan diverse zorgorganisaties in heel Nederland. In combinatie met de transactie zijn er tevens afspraken gemaakt voor strategische samenwerking tussen Careyn en De ZorgCentrale.nl.

Achtergrond

Careyn richt zich op het verlenen van zorg en ondersteuning en zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van de cliënten. Persoonlijk en dichtbij de cliënten. Erasmusbrug Zorglijn is de zorgcentrale van Careyn en levert zowel ‘zorg op afstand’-diensten voor cliënten van Careyn als voor andere zorginstellingen. Ook De ZorgCentrale.nl van Facilicom levert deze diensten voor diverse zorgorganisaties in Nederland. Door de overname is De ZorgCentrale.nl de grootste zorgcentrale in Nederland.

Probleemstelling

Door de overname en de samenwerkingsafspraken zijn schaal en verdere innovaties gegarandeerd bij de ZorgCentrale.nl. Careyn kan zij zich richten op de kernactiviteiten namelijk het leveren van zorg- en welzijnsdiensten. Op het gebied van personenalarmering worden schaal en innovatie steeds belangrijker. Meer mogelijkheden en investeringen zijn noodzakelijk.

Onze bijdrage

JBR heeft Careyn begeleid in het verkoopproces en de strategische samenwerking.

Het resultaat

Overname Erasmusbrug Zorglijn door De ZorgCentrale.nl en strategische samenwerkingsafspraken tussen Careyn en De ZorgCentrale.nl.