U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Referenties

Blue Ocean Capital neemt Danser Group over
Blue Ocean Capital neemt Danser Group over
Jaar: Maart 2022

Blue Ocean Capital, een Europese investeringsmaatschappij voor transport- en haveninfrastructuur, kondigt aan dat ze Danser Group (“Danser”) heeft overgenomen van de huidige eigenaren. De transactie is in maart 2022 afgerond.

Danser is een toonaangevende onafhankelijke leverancier van logistieke oplossingen ten behoeve van het vervoer van containers en biedt multimodale logistieke oplossingen zoals binnenvaart-, spoor-, vrachtwagen-, project- en aanvullende diensten. Danser is met name actief in Noordwest-Europa en vervoerde in 2021 ruim 1,6 miljoen TEU.

“We zijn erg verheugd om te investeren in de Danser Group en onderdeel te worden van het groeiverhaal van Danser. We hebben het bedrijf met belangstelling gevolgd en zijn verheugd deze transactie te kunnen afronden. We zijn onder de indruk van Danser’s uitgebreide netwerk en klantgerichte focus op operational excellence in een aantrekkelijke en groeiende markt. We kijken er erg naar uit om deel uit te maken van de volgende stap van Danser, waar we zullen kijken om de vloot en het serviceaanbod uit te breiden met een groeiende focus op transport met een lage CO2-uitstoot”, aldus Jacob Ingemann Olsen, Managing Partner bij Blue Ocean Capital.