U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Over JBR

Analytisch denken met de voeten in de praktijk.

We zijn een onafhankelijk adviesbureau met een traditie van meer dan 35 jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en herstructurering van een bedrijf. In de meest brede zin maar met een focus op zes sectoren. Daarin zijn we zeer goed ingevoerd en dat maakt ons tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar uw dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. Realistisch, energiek en ‘hands on’. Om de continuïteit van uw onderneming te helpen borgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen. Ons kantoor in Zeist is het hoofdkantoor. We werken ook vanuit België en Luxemburg.

 

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn de besluitvormers binnen beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. We zijn dan ook actief in een wereldwijd netwerk. Bekijk de referenties

 

Filosofie

Reken op helder en onafhankelijk denkwerk en een advies dat niet in abstractie blijft hangen. Maar waarmee we u daadwerkelijk op het spoor zetten van nieuwe kansen en uw ambities concreet perspectief krijgen. Waarbij onze corporate finance specialisten de financiële kant van de strategie vertalen en de corporate finance-vraagstukken in een strategische context worden geplaatst. Want we geloven in een flexibele benadering met multidisciplinaire teams en een nauwe samenwerking, uitmondend in langdurige relaties.

Waar huurt u JBR voor in? Voor vraagstukken die u eindeloos doet wikken en wegen. Wat betalen we voor die overname? Bestellen we onze schepen in China of in Nederland? Zal die investering zichzelf wel terugverdienen? Moeten we onze groei met eigen of met vreemd vermogen financieren? JBR helpt u alle scenario’s helder te krijgen en te komen tot een verantwoorde en stevig onderbouwde beslissing.

We kennen de dilemma’s waar u voor staat en helpen u uw keuzes op degelijk denkwerk te funderen. Omdat we ‘the best and the brightest’ aan boord hebben. En omdat we uw wereld door en door kennen. Zo brengen we de meest complexe kwesties terug tot de kern. Kunt u wat denk- en verbeeldingskracht gebruiken, dan denken we graag met u mee.

Good Thinking. JBR

 

JBR kantoor