U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Suut Tang

Consultant Corporate Finance
'It’s far better to buy a wonderful company at a fair price than a fair company at a wonderful price'

Het bovenstaande citaat benadrukt dat men bij een potentiële transactie ook andere belangrijke aspecten moet overwegen dan enkel en alleen de “prijs”. Elk bedrijf is uniek en elke industrie heeft zijn eigen dynamiek, waardoor het van belang is om goed gedefinieerde antwoorden te verkrijgen op de essentiële vragen bij een mogelijke transactie.

Met onze kennis en ervaringen in de disciplines Strategy, Corporate Finance & Restructuring is JBR in staat een holistische kijk te geven op een potentiële transactie, zodat onze opdrachtgevers deze inzichten kunnen meenemen in hun besluitvorming.

 

Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemende familie, heb ik altijd interesse gehad om bedrijven en industrieën vanuit een strategisch en financieel perspectief te bekijken – om deze reden ben ik afgestudeerd in BSc Economics & Business (cum laude) en MSc in Accounting & Finance (cum laude) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Vervolgens heb ik een jaar in Shanghai gewoond om de Chinese taal te studeren. Na mijn tijd in China ben ik mijn carrière begonnen bij een internationaal managementadviesbureau, waar ik betrokken was bij verschillende strategische en operationele vraagstukken in diverse industrieën.

Met mijn financiële academische achtergrond en mijn werkervaring in strategy consulting, ben ik in staat om het team te versterken en om samen de essentiële vragen bij een potentiële transactie te beantwoorden.


Bekijk alle leden

Artikelen van Suut Tang