U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Marten Giersch

Business Analyst Strategie
'“Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.” Marcus Aurelius'

In ons werk is het belangrijk om de inhoud van deze quote te beseffen. Wij moeten vaak aan de hand van beperkte informatie analyses uitvoeren en tot een advies komen. Het is cruciaal om goed in te schatten welke kwaliteit de beschikbare informatie heeft. Elke uitspraak is beïnvloed door een persoonlijke mening en zelfs harde cijfers vertellen nooit het gehele verhaal.

Ik ben in Duitsland opgegroeid en voor mijn studie naar Nederland gegaan. Aan de Universiteit Twente heb ik een Bachelor in Applied Mathematics en een Master in Industrial Engineering & Management gevolgd. Tijdens mijn Master heb ik een half jaar aan de Chalmers University in Sweden gestudeerd. Mijn studie heb ik afgerond met een onderzoek en stage bij een Nederlands platform voor carsharing.

Na mijn studie ben ik in 2018 bij JBR als Trainee gestart. In 2020 ben ik doorgestroomd naar Business Analyst met de focus op Strategie.

Als Business Analyst focus ik op Strategie, maar ik heb ook ervaring op het gebied van Corporate Finance en Restructuring. De uitgebreide kwantitatieve vaardigheden vanuit mijn studie achtergrond, komen goed terecht bij de verschillende analyses die hierbij behoren. Binnen Strategy richt ik mij met name op de uitbreiding van onze kennis en diensten met betrekking tot digitale transformatie.

Iets mogen leren over een nieuw bedrijfsconcept of een nieuwe branche en brainstormen met collega’s brainstormen over ingewikkelde businessmodellen maakt me gelukkig. Mijn uitdaging is met JBR meer uit mijn beta-achtergrond en Duitse herkomst te halen. Hiervoor kijk ik hoe wij op bepaalde vlakken kwantitatiever kunnen werken en hou ik kansen in de Duitse markt in de gaten.

 


Bekijk alle leden

Artikelen van Marten Giersch