U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Lisan Hutten

Trainee Consultant
'Waar een wil is, is een weg. Ook al moet deze soms nog worden aangelegd'

Groeien gebeurt vaak buiten de comfortzone. Dit geldt ook voor bedrijven, nieuwe uitdagingen bieden mogelijkheden maar de vraag is wie durft en kán de uitdaging aan? In teamverband de klant begeleiden en adviseren bij uitdagende vraagstukken is waar ik enthousiast van word. Ik ben ervan overtuigd dat door hard werken en door de juiste mensen om je heen te verzamelen wij als JBR samen met de klant altijd tot de gewenste strategische of financiële oplossing kunnen komen. Uit de comfortzone stappen en de uitdaging aan gaan hebben bij mij op persoonlijk vlak zowel in de sport als op de studie altijd tot goede resultaten geleid.

In februari 2021 ben ik begonnen als stagiaire corporate finance bij JBR. Dit was mijn eerste stap in het werkende leven en inmiddels ben ik doorgegroeid tot werkstudent. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studieloopbaan heb ik een half jaar in Finland gestudeerd. Hier heb ik veel kennis opgedaan over bedrijfsprocessen en handel in en rondom de Oostzee.

Mijn leercurve bij JBR is steil, ik heb in korte tijd veel geleerd door de persoonlijke betrokkenheid bij het gehele M&A traject. Interne trainingen zorgen voor de nodige skills en dichten het gat tussen de theorie van de universiteit en de praktijk op de werkvloer.


Bekijk alle leden

Artikelen van Lisan Hutten