U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Iemke Imhof

Manager Business Operations
'Kun je een rups leren vliegen?'

Deze quote van Jan Bommerez is mijn levensmotto. Het gaat over je eigen vindingrijkheid. Denken vanuit mogelijkheden, niet bij de pakken neerzitten in een schijnbaar uitzichtloze situatie. Durf out-of-the-box te denken en gebruik te maken van je aangeboren creativiteit.

Met een bestuurskundige achtergrond van processen en procedures, heb ik jarenlang gewerkt bij de lokale overheid in strategie, welzijn en HR; daarna als directeur bedrijfsvoering bij een grote landelijke organisatie in de Jeugdzorg. In deze op het eerste zicht bureaucratische organisaties, heb ik altijd gezocht naar nieuwe, eenvoudige en duurzame mogelijkheden en oplossingen voor burgers en klanten.

Sinds 2015 ben ik manager business operations bij JBR. Mijn speerpunten zijn strategisch HR en kwaliteit. En deze zijn bij de overheid, de semi-overheid en het bedrijfsleven gelijk. Alleen de kleur verschilt.

JBR is een bureau dat zich lenig en flexibel beweegt in de professionele advisering. Mensen zijn de belangrijkste pijlers van ons kantoor. Een mooie mix van jeugd en ervaring, geslacht en cultuur. Kritisch en waardevrij, niets zo maar aannemen, en ook niet vooraf diskwalificeren. Het is mijn uitdaging om een team samen te stellen en op te leiden dat u helpt bij het maken van keuzes in de dilemma’s waar u voor staat. Met gedegen advies, passie en een gezonde dosis humor.
De wereld transformeert, wij sluiten aan en bewegen mee.


Bekijk alle leden

Artikelen van Iemke Imhof