U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Gustian van der Linde

Senior Consultant Corporate Finance
'Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren'

Door je met goede, leuke en nieuwsgierige mensen te omringen blijf je van elkaar leren. Dit vind ik erg belangrijk in mijn werk en carrière. Je houdt elkaar scherp, komt samen tot nieuwe ideeën en evalueert wanneer iets achteraf beter had gekund. Dit geldt op inhoudelijk vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Ik vind het interessant om continue met nieuwe bedrijven en mensen bezig te zijn. Om te zien welk product zij aanbieden, hoe het business model in elkaar steekt en wat de cultuur is van het bedrijf.

Mijn MSc Finance en MSc Economics heb ik behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heb ik geleerd kwantitatieve vraagstukken en financiële analyses te vertalen naar keuzes en beslissingen.

Na het afronden van mijn studie in 2015 heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan als consultant in financieringsadvies (debt advisory). Hier begeleide ik ondernemingen bij het aantrekken van nieuwe financiering voor bijv. overnames of andere grote investeringen. Hier is ook mijn interesse in corporate finance advies en overnametrajecten ontstaan.

Bij JBR houd ik mij bezig met financiële analyses, het bouwen van financiële modellen, advisering rondom (her)financieringstrajecten en het begeleiden van fusie en overname trajecten. Dit over de volle breedte van de sectoren waarin JBR actief is.


Bekijk alle leden

Artikelen van Gustian van der Linde