U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Boudewijn van der Hart

Business Analyst
'Elk proces is anders, een tevreden opdrachtgever is altijd het streven''

Hetgeen mij het meest aanspreekt in de corporate finance sector is dat elk proces anders is, omdat geen bedrijf hetzelfde is. Er is geen standaard procedure bij het doorlopen van een M&A traject en die diversiteit zorgt elke keer voor nieuwe uitdagingen. Daarentegen is het doel achter deze uitdagingen altijd het naar behoren uitvoeren van de verwachte diensten voor de opdrachtgever. Een tevreden opdrachtgever is het doel waar JBR en ikzelf naar streven.

In 2021 heb ik de Master Financial Economics in Rotterdam afgerond, na eerst de bachelor Economics and Business Economics in Groningen te hebben gevolgd. Tijdens mijn Master Financial Economics heb ik mijn curriculum met corporate finance gerelateerde vakken ingericht. De keuze voor een corporate finance adviesbureau als JBR was tijdig gemaakt omdat ik meteen in een team met de opdrachtgever kan samenwerken. Uiteindelijk ben ik via een workshop op het RISK congres te Groningen in contact gekomen met JBR.

Het in teamverband uiteenzetten van bedrijven is in mijn ogen de meest leerzame uitdaging binnen deze sector. Daarnaast is een gelukkige samenwerking met de opdrachtgever deel van de sleutel naar succes. Daar komen de sociale vaardigheden die ik heb opgebouwd goed van pas. Ook is het cijfermatig werken bij het opmaken van een waardering iets wat ik met plezier doe.

Wat mij gelukkig maakt in mijn werk is een goed lopende samenwerking met collega’s. Door de open houding van het team van JBR weet ik dat ik daarvoor op de goede plek ben. Het versterken van het JBR team en het begeleiden van opdrachtgevers tijdens een corporate finance proces zijn de uitdagingen die ik in mijn tijd bij JBR aan ga.

 


Bekijk alle leden

Artikelen van Boudewijn van der Hart