U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Strategische overname? JBR is uw deskundig partner

Strategische overnames vergroten het marktaandeel van een bedrijf. JBR is de deskundige en betrokken partij voor het beoordelen, evalueren en realiseren van uw strategische overname.

Strategische overname

Strategische overnames gebeuren om de eigen marktpositie te verbeteren. Zo’n overname vloeit veelal voort uit een van te voren vastgestelde strategische doelstelling. Vaak is het overgenomen bedrijf een directe concurrent. Het eigen bedrijf neemt de producten/diensten, klanten en het marktaandeel over en kan weer groeien. Ook een bedrijf buiten de eigen core business kan opgekocht worden, bijvoorbeeld vanwege nieuwe technologieën die veel mogelijkheden bieden.

Begeleiding overnameproces

Samen met u maakt JBR een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan. We onderzoeken in welke markt(en) de beoogde onderneming actief moet zijn, wat de structuur en dynamiek van de sector zijn, wat de beoogde omvang van het bedrijf is, welke cultuur goed past, etc. etc. Wij informeren en adviseren u. Ook kunnen we voor u het gehele overnameproces begeleiden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze ondersteuning bij een strategische overname? Zoekt u een deskundige en ervaren gesprekspartner met wie u het over uw financiële doelstellingen kunt hebben? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijk punten samengevat:

  • Strategische overname verbetert de marktpositie van uw bedrijf.
  • Goede voorbereiding essentieel voor geslaagd overnameproces.
  • Advies en uitvoering van strategische overnames.