U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Strategieconsultant

Strategieconsultants ontwikkelen en bepalen mede de beleidsvisie. Daarnaast onderbouwt een strategieconsultant strategische keuzes. JBR heeft al meer dan 35 jaar ervaring als strategieconsultant.

Werkwijze strategieconsultant

Onze strategieconsultants beginnen een opdracht vaak met één of meer hypothesen en het formuleren van de juiste strategische vraagstukken. Samen met de klant evalueert de strategieconsultant de huidige situatie van de markt en de onderneming. Vervolgens verkent hij mogelijke ontwikkelingsrichtingen en denkt hij na over de inrichting van de organisatie. Tenslotte doorloopt hij het keuzeproces om tot een onderbouwde beslissing te komen.

Strategie bepalen met JBR

Voor de strategieconsultants van JBR heeft strategie altijd te maken met groei, krimp of de optimalisatie van activiteiten. Strategie bepalen betekent weten op welke markten u zich moet richten en hoe u deze optimaal kunt bespelen.

Meer informatie

Benieuwd wat JBR kan betekenen voor de toekomst van uw onderneming? Zoekt u een strategieconsultant met kennis van de sector waarin u werkzaam bent? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Op maat gesneden oplossingen voor strategische vraagstukken.
  • Grondige evaluaties van de huidige situatie.
  • Onderbouwde beslissing voor de ingeslagen richting.