U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Strategisch beleid en JBR

Met behulp van een strategisch beleid bepaalt u de doelen die u in de toekomst wenst te realiseren. JBR is een inhoudelijk en betrokken sparringpartner als het gaat om het opstellen of evalueren van uw strategisch beleid.

Functies van een strategisch beleid

In uw strategisch beleid komen thema’s als missie, visie, ambities en middelen aan bod, maar ook de valkuilen mogen niet vergeten worden. Aan de hand van een weloverwogen strategisch beleid weet u precies waar u met uw bedrijf naar op weg bent. Doelen zijn helder waardoor een vertaling naar ieders individuele bijdrage mogelijk wordt. Het strategisch beleid maakt keuzes voor stakeholders transparant.

Ondersteuning bij opstellen en evalueren

JBR biedt ondersteuning bij het opstellen van uw strategisch beleid. Ook bij het evalueren kunnen we u helpen. Een strategisch beleid is immers dynamisch. Van tijd tot tijd moet het worden bijgesteld aan veranderende interne en externe omstandigheden. Naast onafhankelijke sparringpartner zijn we desgewenst betrokken bij de implementatie van de strategie en begeleiden we de processen naar resultaat.

Meer informatie en contact

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het opstellen of evalueren van uw strategisch beleid? Heeft u adviseurs nodig met kennis van zaken van uw specifieke sector? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Transparantie van de stand van zaken voor stakeholders.
  • Duidelijkheid omtrent welke doelen u heeft behaald.
  • Inzicht in de doelen die u nog wenst te realiseren.