U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Strategieontwikkeling

Strategieontwikkeling helpt bedrijven om hun doelstellingen op de lange termijn helder te krijgen en specifieke doelen te stellen en te behalen. Omdat de markt continu verandert, moet ook  het strategisch plan regelmatig worden herzien. JBR is de inhoudelijke en betrokken sparringpartner bij uw strategieontwikkeling.

Wat houdt strategieontwikkeling in?

Strategieontwikkeling is cruciaal om uw bedrijf succesvol te kunnen runnen. Voor JBR heeft strategieontwikkeling altijd te maken met groei, krimp of optimalisatie van activiteiten. Bij de bepaling van een strategie bedenkt u op welke markten u zich wilt richten en hoe deze markten tot bloei te brengen zijn.

De werkwijze van JBR

Een opdracht begint vaak bij het opstellen van één of meer hypothesen en het formuleren van de juiste vraag. Samen met de klant evalueren wij de huidige situatie van de markt en onderneming en verkennen wij mogelijke richtingen voor strategieontwikkeling en doorlopen wij het keuzeproces om tot een goed onderbouwde beslissing te komen.

Meer informatie en contactgegevens

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw strategieontwikkeling? Heeft u behoefte aan een sparringpartner die uw sector door en door kent? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Op maat gesneden richtingen voor strategieontwikkeling.
  • Onderzoek en evaluatie van de huidige situatie van bedrijf en markt.
  • Goed onderbouwde beslissing en begeleiding bij het keuzeproces.