U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Organisatieadvies

Een organisatieadvies begint met een analyse van de huidige organisatie, omstandigheden en de uitdagingen en vertaalt zich in ontwikkelingsrichtingen en strategie. JBR is een onafhankelijk en professioneel organisatieadviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring.

Adviesbureau JBR

Door organisatieadvies in te winnen kunnen ondernemingen wendbaarder en effectiever worden en inzicht krijgen in hoe te groeien en waar. Het toekomstbestendig maken van de onderneming. Hiervoor is inzicht nodig in de interne organisatie, marktontwikkelingen, kansen en uitdagingen. Op basis van deze analyse kunnen ontwikkelingsrichtingen vastgesteld worden, strategische (portfolio)keuzes gemaakt worden en business cases gebouwd worden.

Werkwijze organisatieadvies

Om goed onderbouwd organisatieadvies begint met een analyse van de huidige organisatie, omstandigheden en de uitdagingen, uiteraard in nauwe samenwerking met u. Om vervolgens een aantal ontwikkelingsrichtingen te verkennen waarbij we de voorwaarden schetsen om deze te doen slagen. Naast onafhankelijke sparringpartner zijn we desgewenst betrokken bij de implementatie van de strategie en begeleiden we de processen naar resultaat. Het hart van onze aanpak bestaat uit een flexibele benadering, een nauwe samenwerking met onze klanten en de inventiviteit van ons organisatieadvies en onze oplossingen. JBR richt zich op een zestal sectoren: Maritime & Offshore, Energy & Environment, Food & Agri, Healthcare, Industrial Markets en Digitale Transformatie & IT.

Meer informatie en contact

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen met uw financiële strategie, ondernemingsfinanciering en business restructuring? Behoefte aan organisatieadvies dat zich richt op uw specifieke sector? Neem dan contact op met JBR via +31 (0)30-699 90 00.

De belangrijkste punten op een rij:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in organisatieadvies.
  • Optimalisatie aandeelhouderswaarde
  • Advies op maat dat de bedrijfscontinuïteit garandeert.