U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Ondernemingsfinanciering

Met een gedegen ondernemingsfinanciering stelt u de toekomst van uw bedrijf veilig. De adviseurs van JBR helpen u bij het ontwerpen van de optimale vermogensstructuur en de selectie van de meest geschikte financieringsinstelling.

Financiering geen vanzelfsprekendheid meer

Ondernemers kunnen tegenwoordig niet meer blind vertrouwen op het verkrijgen en continueren van hun ondernemingsfinanciering. De bankenwereld is sterk veranderd en deze veranderingen lijken van structurele aard te zijn. Banken zijn zeer kritisch geworden en verlenen niet zomaar krediet. Banken en andere financieringsinstellingen vragen bedrijven om een gedegen onderbouwing en risicoanalyse van hun plannen. Pas dan is het mogelijk om ondernemingsfinanciering te verkrijgen.

Uitwerken van de aanvraag ondernemingsfinanciering

JBR kan uw plannen niet alleen valideren, maar ook vertalen naar cash flow en een goed onderbouwde financieringsbehoefte. Onze adviseurs beschikken over expertise om u deskundig te kunnen adviseren over uw ondernemingsfinanciering en de meest geëigende financieringsinstelling voor uw bedrijf. Heeft u bij het verkrijgen van uw ondernemingsfinanciering behoefte aan een gevoeligheidsanalyse? Ook deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u wanneer u met de financier rond de tafel zit al kunt anticiperen op mogelijke mee- en tegenvallers.

Meer informatie

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen met het verkrijgen en behouden van ondernemingsfinanciering? Een ervaren adviseur nodig met kennis van uw specifieke sector? Neem dan contact op met JBR via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Meer dan 35 jaar ervaring.
  • Gedegen onderbouwing en risicoanalyse voor verkrijgen ondernemingsfinanciering.
  • Ondersteuning bij het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen.