U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Offshore industrie

De offshore industrie is een buitengewoon dynamische sector met spelers uit de olie & gas, decommissioning, windenergie en service providers. In dit complexe speelveld is het belangrijk om professioneel en inhoudelijk sterk advies te krijgen. JBR adviseert bedrijven in de offshore industrie op het gebied van corporate finance, restructuring en rondom strategische vraagstukken.

Dynamische offshore industrie

Belangrijke thema’s binnen de offshore zijn schaalvoordelen, fluctuerende olieprijs, duurzaamheid, hernieuwbare energie, local content eisen en een selectiever investeringsbeleid. De offshore sector ligt op het kruispunt van maritiem en energie. Met name voor zowel de offshore renewables als offshore olie & gas spelen klimaatseisen, olieprijs en subsidiebeleid een belangrijke rol. Buiten dat, is er een algehele trend waar te nemen die de wereld minder afhankelijk wil maken van olie & gas. Er is een trend richting renewables.

Praktische oplossingen voor de offshore industrie

JBR kent de actuele ontwikkelingen en relevante vraagstukken in de offshore industrie. JBR heeft diepgaande kennis van de markt en beschikt over een internationaal trackrecord. Net als voor onze klanten uit het maritieme cluster, richten wij ons op langetermijnoplossingen voor klanten in de offshore industrie. Wij zijn onder andere werkzaam voor offshore service providers, producenten van key componenten, offshore installateurs en investeerders in binnen- en buitenland.

JBR levert onafhankelijk en helder advies aan ondernemingen in de offshore industrie zodat zij een goed onderbouwde beslissing kunnen nemen. We analyseren de huidige positie van de opdrachtgevers in de offshore industrie. Daarnaast kijken we naar de toekomst, en maken wij inzichtelijk waar de kansen liggen voor klanten. Onze oplossingen zijn praktijkgericht waardoor opdrachtgevers snel kunnen handelen.

Meer informatie

Nieuwsgierig wat JBR kan betekenen voor bedrijven die werkzaam zijn in de offshore industrie? Zoekt u een gesprekspartner die alle ins en outs in deze sector kent? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • De offshore industrie is een buitengewoon dynamische sector.
  • Uitgebreide kennis van de offshore industrie en gerelateerde markten.
  • Focus op oplossingen op de lange termijn.