U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Maritieme industrie

Vanaf de begin jaren ’90 adviseert JBR, als van oorsprong Rotterdams bureau, bedrijven en investeerders in de maritieme industrie.

Samenwerking met de maritieme industrie

De maritieme industrie is het kloppend hart van de open Nederlandse economie. Het Nederlandse maritieme cluster zal ook in toekomst door zijn unieke ligging, toonaangevende samenwerkende bedrijven en de internationale samenwerking een belangrijke spil van onze economie blijven. Van oudsher hebben wij een band met activiteiten die samenhangen met logistiek, water en havens. JBR streeft ernaar de opgedane ervaring en expertise in de maritieme industrie voor haar klanten efficiënt en effectief aan te wenden.

JBR en de maritieme industrie

Onze opdrachtenportefeuille binnen de maritieme industrie heeft een internationaal karakter. JBR werkt onder meer voor rederijen, havensleepdiensten, terminaloperators en werven. Voor deze bedrijven beantwoorden wij financiële en strategische vraagstukken die antwoord geven op snel veranderende marktomstandigheden. Wij zijn in de maritieme industrie actief betrokken bij het begeleiden van fusies en overnames, waarderingen, herstructurering, bij het optimaliseren van financieringsstructuren en bij de strategische koersbepaling.

Belangrijke punten samengevat:

  • Het maritieme cluster is het kloppend hart van de Nederlandse industrie.
  • JBR is al 35 jaar actief betrokken in de maritieme industrie.
  • JBR beschikt over ruime ervaring in het maritieme cluster.