U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Maritieme bedrijven

Vanaf de begin jaren ’90 adviseert JBR, als van oorsprong Rotterdams bureau, bedrijven en investeerders in de maritieme sector.

Samenwerking met maritieme bedrijven

Maritieme bedrijven zijn het kloppend hart van de open Nederlandse economie. Schaalvergroting en internationalisering zijn daarbij belangrijke thema’s. Daarnaast is de sector in goede en in mindere tijden een leidende indicator voor de stand van de economie. Van oudsher hebben wij een band met activiteiten die samenhangen met logistiek, water en havens. JBR streeft ernaar om de opgedane ervaring en expertise in deze sector internationaal aan te wenden.

JBR en de maritieme industrie

De opdrachtenportefeuille binnen de maritieme sector heeft een internationaal karakter, waarbij JBR werkt voor onder meer rederijen, havensleepdiensten, terminaloperators en werven. Voor deze bedrijven beantwoordt JBR strategische en financiële vraagstukken die antwoord geven op veranderende marktomstandigheden. Als uitvloeisel hiervan zijn wij in deze sector actief betrokken bij het begeleiden van strategische koersbepaling, fusies en overnames, waarderingen, herstructurering en het optimaliseren van de financieringsstructuur.

Belangrijke punten samengevat:

  • Schaalvergroting en internationalisering zijn belangrijke thema’s.
  • De marktomstandigheden voor maritieme bedrijven veranderen snel.
  • JBR adviseert en waardeert maritieme bedrijven op onafhankelijke wijze.