U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Managementadvies

JBR is een ervaren partner wanneer u professioneel managementadvies wilt ontvangen. Omdat iedere situatie anders is, bieden wij enkel managementadvies op maat.

Meer over JBR

We zijn een onafhankelijk adviesbureau met een traditie van meer dan dertig jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. In de meest brede zin maar met een focus op zes sectoren. Daarin zijn we zeer goed ingevoerd en dat maakt ons tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar uw dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. Realistisch, energiek en ‘hands on’. Om de continuïteit van uw onderneming te helpen borgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen.

Onze manier van werken

Om goed onderbouwd managementadvies te kunnen geven, is het belangrijk om over grondige kennis van sectoren, markten en methoden te beschikken. Het hart van onze aanpak bestaat uit een flexibele benadering, een nauwe samenwerking met onze klanten en de inventiviteit van ons advies en onze oplossingen.

Meer informatie en contact
Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen in het formuleren en uitzetten van uw ondernemingsstrategie? Heeft u behoefte aan gedegen en kritisch advies? Aan een sparringpartner die de complexiteit van uw situatie begrijpt? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

De belangrijkste punten op een rij

  • JBR is uw ervaren partner in managementadvies.
  • Wij geven enkel advies op maat.
  • Advies altijd gebaseerd op ontwikkelingen in uw sector.