U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Herstructurering van uw bedrijf met JBR

Herstructurering verbetert de financiële structuur van een bedrijf. Daardoor kan de onderneming zich weer richten op de toekomst. Met meer dan 35 jaar ervaring is JBR een deskundige op het gebied van business restructuring, ofwel herstructurering

Verbetering financiële structuur

De laagconjunctuur in de afgelopen jaren heeft bepaalde sectoren extra hard getroffen. Ook de verscherpte eisen van banken leiden voor bedrijven tot verschillende vraagstukken rondom business restructuring en bedrijfsfinanciering. Zowel op voorspraak van banken als individueel adviseert JBR ondernemingen met een onzeker continuïteitsperspectief op het gebied optimalisering van de financiële structuur van de onderneming en herstel van winstgevendheid.

De begeleiding die JBR biedt

Het oplossen van herstructureringsvraagstukken vraagt om expertise uit verschillende vakgebieden. JBR heeft alle benodigde kennis in huis: bij JBR werken zowel adviseurs die naar de marktperspectieven kijken, als adviseurs die zich gespecialiseerd hebben in de optimalisatie van de financiële structuur.

Meer informatie

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de herstructurering van uw bedrijf? Op zoek naar een adviesbureau dat weet wat er in uw sector speelt? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de herstructurering van bedrijven.
  • Adviezen richten zich op de toekomst en uw bedrijfscontinuïteit.
  • Optimaliseren de financiële structuur van uw onderneming.