U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Gezondheidszorg consultancy

De Nederlandse zorgmarkt verandert snel. Onder meer ten gevolge van de vergrijzing. Gezondheidszorg consultancy van JBR ondersteunt ondernemers in de zorg om adequaat in te spelen op deze en andere veranderingen.

Belang van gezondheidszorg consultancy

Belangrijke thema’s in de Nederlandse zorgmarkt zijn concentratie en spreiding zorg, meer met minder, extramuralisering en vastgoedrisico, winstuitkering en in het algemeen ondernemerschap in een kritischer publiek domein. De vraag naar toenemende efficiency, kostenreducties en nieuwe vormen van samenwerking eisen de aandacht van ondernemers in de zorgsector.

JBR en gezondheidszorg

Binnen de cure- en caresector adviseert JBR onder andere intramurale zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, ambulancezorg, toeleveranciers en dienstverleners op dit gebied. Bij het adviseren van een instelling of onderneming in de gezondheidszorg vragen wij ons altijd af: wat heeft een bedrijf nodig om de volgende stap in de Nederlandse zorgmarkt te kunnen zetten? Wat is de strategische en commerciële bestendigheid van het bedrijf? Wij valideren de bestendigheid van zorgaanbieders, waarbij we rekening houden met een continue veranderende omgeving. JBR helpt hen bij begeleiding van samenwerkingstrajecten of herdefiniëring en herstructurering. Wij brengen zorgaanbieders en privaat geld bij elkaar. Ons inziens is de combinatie van het doorgronden van de strategische vraagstukken met het kunnen bieden van financiële oplossingen een belangrijke toegevoegde waarde.

Meer informatie en contactgegevens

Bent u benieuwd naar onze gezondheidszorg consultancy? Zoekt u een ervaren gesprekspartner op het gebied van financiële strategie, bedrijfsfinanciering en herstructurering in de zorgsector? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Verkenning van zelfstandige- en samenwerkingsscenario’s.
  • Zorgaanbieders en privaat geld bij elkaar brengen.
  • Sterke combinatie van strategie, corporate finance en restructuring.