U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Debt advisory en business restructuring

Bij debt advisory ligt de focus op het winstgevend maken van uw bedrijf. JBR is een onafhankelijk adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van business restructuring en debt advisory.

Verbeteren financiële structuur

Door de economische situatie in de afgelopen jaren zijn bepaalde sectoren hard getroffen en banken hebben eisen verscherpt. Bedrijven met een onzeker continuïteitsperspectief kampen met vraagstukken op het gebied van onder andere optimalisering van de financiële structuur van de onderneming, ofwel business restructuring, en herstel van de winstgevendheid, ofwel debt advisory.

De werkwijze van JBR

JBR speelt al sinds begin jaren 90 een belangrijke rol in de debt advisory van bedrijven. Zij komen bij ons met vragen over hun bedrijfsfinanciering en het continuïteitsperspectief dat daar nauw mee samenhangt. Complexe vraagstukken die een brede expertise vergen. Bij het oplossen werken dan ook verschillende vakspecialisten intensief samen zoals adviseurs die naar het marktperspectief van de onderneming kijken en adviseurs die de financiële structuur kunnen optimaliseren.

Meer informatie

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw financiële vraagstukken? Zoekt u een ervaren sparringpartner op het gebied van debt advisory en herstructurering? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in business restructuring en debt advisory.
  • Adviezen richten zich op continuïteit van uw onderneming.
  • Herstel van de winstgevendheid van uw onderneming.