U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Corporate recovery

Het succes van een onderneming staat of valt met externe en interne omgevingsfactoren. Om uiteenlopende redenen kunnen bedrijven in financiële moeilijkheden terechtkomen. Toenemende concurrentie of plotselinge vraaguitval. Falend management of veranderende marktomstandigheden. Al deze factoren kunnen leiden tot oplopende verliezen. Tref daarom bijtijds corporate recovery maatregelen.

Corporate recovery oplossingen

Voor sommige bedrijven volstaan snelle corporate recovery maatregelen. Deze oplossingen geven u als ondernemer tijdelijk “even wat meer lucht”. Soms zijn meer permanente corporate recovery maatregelen nodig. Deze kunnen betrekking hebben op het aanpassen of reorganiseren van de bedrijfsstructuur. Hoe het ook zij, bij beide moet u alle belanghebbenden betrekken bij de hersteloperatie. Niet alleen investeerders, banken en financiële instellingen, maar ook het management en de werknemers.

JBR

JBR is de ervaren partner als het gaat om corporate recovery. JBR kan in overleg met u een revitaliseringplan opstellen. Een revitaliseringplan helpt bij het in werking stellen van de noodzakelijke veranderingen. Zo voorkomt u dat door dreigende escalatie het voortbestaan van uw onderneming in het gedrang komt.

Contactgegevens

Benieuwd hoe wij bij de corporate recovery van uw onderneming kunnen ondersteunen? Heeft u behoefte aan een onafhankelijke adviseur met wie u complexe financiële problemen kunt bespreken? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Corporate recovery oplossingen zijn tijdsgebonden
  • JBR biedt altijd op maat gesneden adviezen
  • Maatregelen gaan in overleg met alle belanghebbenden