U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Corporate finance

In het kader van corporate finance is JBR gespecialiseerd in waardering van ondernemingen en activiteiten, aantrekken risicodragend en vreemd vermogen en begeleiden acquisitie- of verkoopproces.

Corporate finance activiteiten en kernwaarde

Financiering verkrijgen en behouden is lang niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Banken zijn ingrijpend en structureel veranderd en verlenen niet zomaar kredieten aan bedrijven. Voor hun bedrijfsfinanciering moeten ondernemers tegenwoordig op zijn minst een gedegen onderbouwing en risicoanalyse kunnen voorleggen. Ook bij transacties is een goede onderbouwing in de vorm van een waardering essentieel en is professionele begeleiding van het aan- en verkooptraject cruciaal voor een succesvol traject. Voor JBR is een transactie geen doel op zich, maar de eerste aanzet tot een strategie of een gevolg hiervan.

Werkwijze JBR

JBR ondersteunt bedrijven bij corporate finance vraagstukken door het bieden van ondersteuning bij het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen, het waarderen van ondernemingen en activiteiten en begeleiden van aan- en verkoop van bedrijven. JBR werkt vanuit een onafhankelijke adviesrol; onze honorering komt voornamelijk uit een vergoeding van onze uren. Dit waarborgt de onafhankelijkheid van onze adviseurs. Zij blijven de ‘waarom’-vraag stellen, ook als u liever iets anders hoort. Deze werkwijze heeft geleid tot een groot aantal trouwe opdrachtgevers. Zij hechten aan onze onafhankelijkheid en zijn een langdurige werkrelatie met ons aangegaan.

Meer informatie

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw corporate finance vraagstukken? Kunt u wel een sparringpartner gebruiken die weet wat er in uw specifieke sector speelt? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • JBR begeleidt op een onafhankelijke wijze aan- en verkoop van bedrijven
  • Waardeert op een deskundige wijze bedrijven en activiteiten
  • Ondersteunt het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen