U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Consultancy vraagstukken

JBR is een ervaren partner voor uw consultancy vraagstukken. Omdat iedere situatie anders is, bieden wij consultancy op maat.

JBR voor uw consultancy vraagstukken

JBR is een onafhankelijk adviesbureau met een traditie van meer dan 35 jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. In de meest brede zin maar met een focus op zes sectoren. Daarin zijn we zeer goed ingevoerd en dat maakt ons tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar uw dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. Realistisch, energiek en ‘hands on’. Om de continuïteit van uw onderneming te helpen borgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen.

Onze manier van werken

Voor consultancy vraagstukken, is het belangrijk om over grondige kennis van sectoren, markten en methoden te beschikken. Het hart van onze aanpak bestaat uit een flexibele benadering, een nauwe samenwerking met onze klanten en de inventiviteit van ons advies en onze oplossingen.

Meer informatie en contact

Benieuwd hoe JBR u als consultancy bureau met een internationaal actieve klantenkring kan adviseren? Hoe wij samen met u oplossingen kunnen vinden voor uw bedrijf? Neem contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

De belangrijkste punten op een rij

  • JBR is uw ervaren consulting partner.
  • Altijd advies op maat.
  • Met behulp van onze consultants uw strategische doelen scherp krijgen.