U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Business valuation

Business valuation ofwel bedrijfswaardering heeft alles te maken met vraagstukken rond de waarde van ondernemingen of activiteiten. Business valuation speelt een belangrijke rol bij transacties. JBR zorgt voor een objectieve waardering van bedrijven.

Bedrijfswaardering basis voor onderhandelingsproces

Bedrijfswaarderingen vormen vaak de basis in een onderhandelingsproces bij bijvoorbeeld een koop, verkoop of het samengaan van bedrijven. Het is van essentieel belang dat de business valuation goed onderbouwd is. Wilt u met een goed gevoel de onderhandelingen ingaan, zorg dan voor een gedegen bedrijfswaardering van uw onderneming.

Geregistreerde Business Valuators

Het waarderen van ondernemingen heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als een aparte professie. Ook JBR beschouwt bedrijfswaarderingen als een vak apart. Wij hebben dan ook Registered Business Valuators (RV’s) in onze gelederen. Hiermee bent u bij ons verzekerd van een gedegen en professionele aanpak van uw waarderingsvraagstuk.

 

Wilt u meer weten?

Weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw business valuation? Behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner die u deskundig kan adviseren bij acquisitie of verkoop? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • De objectieve waardering van uw onderneming
  • Basis tijdens onderhandelingen
  • JBR Registered Business Valuators (RV’) voor professionele aanpak business valuation