U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Business restructuring

Bij herstructurering van een onderneming gaat het om het zeker stellen van het continuïteitsperspectief van ondernemingen door het verbeteren van de financiële structuur van bedrijven. JBR biedt hulp bij het optimaliseren van de financiële structuur van uw onderneming.

Continuïteitsperspectief

De laagconjunctuur in de afgelopen jaren heeft bepaalde sectoren extra hard getroffen. Ook de verscherpte eisen van banken leiden tot tal van vragen rond business restructuring en bedrijfsfinanciering. Zowel op voorspraak van banken als individueel adviseert JBR ondernemingen met een onzeker continuïteitsperspectief op het gebied optimalisering van de financiële structuur van de onderneming en herstel van winstgevendheid.

De ondersteuning van JBR

JBR speelt al sinds begin jaren 90 een belangrijke rol in de business restructuring van bedrijven die financieel in zwaar weer zijn gekomen. Het oplossen van deze vraagstukken vraagt om een intensieve samenwerking tussen meerdere disciplines. Bij JBR werken adviseurs die naar het marktperspectief van de onderneming kijken. Maar ook adviseurs die de financiële structuur kunnen optimaliseren. Onze opdrachtgevers zijn zeer te spreken over onze brede inzetbaarheid en verspreiden het goede woord.

 

Meer informatie en contactgegevens

Benieuwd wat JBR kan betekenen als partner bij business restructuring? Heeft u behoefte aan een adviseur die weet wat er in uw sector allemaal speelt? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30-699 90 00.

Belangrijke punten samengevat:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in business restructuring
  • Adviezen richten zich op continuïteit
  • Optimalisatie van de financiële structuur van uw bedrijf