U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Bedrijfsovername adviseur

De keuze voor een bedrijfsovername kan ingewikkeld zijn. Er spelen zowel strategische, financiële en fiscale aspecten als psychologische en sociale aspecten een rol in het proces van bedrijfsovername. JBR is de ervaren en onafhankelijke partner als het gaat om uw vragen op het gebied van fusies en overnames. Wij bieden deskundig en op maat gesneden bedrijfsovername advies.

 

Redenen bedrijfsovername

Een strategische bedrijfsovername gebeurt veelal om de eigen marktpositie vanuit een vastgesteld strategische doelstelling te verbeteren. Het overgenomen bedrijf kan een directe concurrent zijn, zodat het eigen bedrijf na de bedrijfsovername kan groeien door de overgenomen producten/diensten, klanten en marktaandeel. Ook een bedrijf buiten de eigen core business kan opgekocht worden, bijvoorbeeld vanwege nieuwe technologieën die mogelijkheden bieden.

 

Bedrijfsovername adviseur

Omdat bedrijfsovername een serieuze zaak is, willen wij u graag advies op maat bieden. Dit kan door middel van onze bedrijfsovername adviseur. Samen met u maakt onze bedrijfsovername adviseur een overnameadvies en zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren, adviseren en het gehele overnameproces kunnen begeleiden. JBR en onze bedrijfsovername adviseur ondersteunen u met overnameadvies. Met u stellen wij alles in het werk om te komen tot een succesvol overnameproces.

Meer informatie en contact

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen in het gehele overnameproces? Heeft u behoefte aan een sparringpartner die de complexiteit van uw situatie begrijpt? Neem dan contact op met ons via +31 (0)30-699 90 00.

 

Waarom een bedrijfsovername adviseur van JBR?

  • Objectief en onafhankelijk.
  • Maatadvies met een persoonlijke benadering.
  • Nauwe samenwerking en effectieve oplossingen.