U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

Bedrijfsoverdracht? JBR is uw partner

Het is lastig om afstand te doen van een bedrijf dat u zelf opgebouwd hebt, en vaak spelen zowel financiële en fiscale aspecten als psychologische en sociale aspecten een rol in het proces van bedrijfsoverdracht. JBR is de ervaren en onafhankelijke partner als het gaat om uw vragen op het gebied van bedrijfsoverdracht.

 

Strategische bedrijfsoverdracht

Vaak wordt de kwestie van opvolging of verkoop van de eigen onderneming, opgebouwd door hard werken en veel opoffering, vooruitgeschoven en worden belangrijke beslissingen hierover uitgesteld. Daarbij komt dat in de praktijk psychologische en sociale aspecten ook een grote rol spelen bij een bedrijfsovername. Emoties en subjectiviteit kunnen een succesvolle opvolging behoorlijk in de weg staan.

Advies op maat

JBR ondersteunt u met advies betreffende bedrijfsoverdracht. Samen met u maken wij in een overnameadvies een zoekprofiel waarmee we aan de slag gaan, waarbij wij u informeren, adviseren en het gehele overnameproces kunnen begeleiden. Met u stellen wij alles in het werk om te komen tot een succesvol overnameproces.

Belangrijke punten bij een bedrijfsoverdracht

  • Bedrijfsoverdracht om strategische redenen
  • Maatadvies met praktische oplossingen
  • Ondersteuning van A tot Z