U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

BEGRIPPEN LIJST

B

Bedrijfsoverdracht
Bij een bedrijfsoverdracht spelen naast financiële en fiscale kwesties ook emoties een grote rol. JBR heeft alle kennis in huis om u goed te kunnen adviseren omtrent bedrijfsovernames.
Bedrijfsovername adviseur
De bedrijfsovername adviseurs van JBR bieden een op maat gesneden advies en ondersteunen bij het overnameproces.
Business restructuring
JBR heeft ruim 35 jaar ervaring in business restructuring en debt advisory. Wij ondersteunen u graag bij het verbeteren van de financiële structuur van uw onderneming.
Business valuation
Business valuation ofwel bedrijfswaardering speelt een belangrijke rol bij transacties. De objectieve waarderingen van onze Registered Business Valuators (RV’s) vormen een uitstekende basis tijdens onderhandelingen.

C

Carve-out
De verkoop van een bedrijfsonderdeel vraagt om een gedegen carve-out strategie. JBR is een ervaren partij als het gaat om carve-outs en andere corporate finance gerelateerde vraagstukken.
Consultancy vraagstukken
Consultancy vraagstukken vragen om diepgravende kennis van sectoren, markten en methodes. Adviesbureau JBR is gespecialiseerd in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring, met een focus op zes sectoren.
Corporate finance
JBR is uw deskundige partner als het gaat om bedrijfswaarderingen, aantrekken van vermogen en begeleiding bij acquisitie- of verkoopprocessen.
Corporate recovery
Bedrijven die kampen met teruglopende winsten moeten bijtijds corporate recovery maatregelen treffen. JBR adviseert en begeleidt hen al ruim 35 jaar bij revitaliseringsplannen en herstructureringen.

D

Debt advisory
JBR is een ervaren partij met vergaande expertise op het gebied van debt advisory en business restructuring. Wij ondersteunen ondernemingen bij het optimaliseren van hun financiële structuur en het herstellen van de winstgevendheid.

G

Gezondheidszorg consultancy
Ook op het gebied van gezondheidszorg consultancy is JBR een ervaren gesprekspartner. Wij adviseren al meer dan 35 jaar verschillende partijen in de cure- en caresector. Van ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties tot toeleveranciers en andere dienstverleners.

H

Herstructurering
Herstructurering verbetert de financiële structuur van bedrijven. Met meer dan 35 jaar ervaring is JBR uitermate deskundig op het gebied van business restructuring.
Het opstellen van een strategisch plan
Met een gedegen strategisch plan krijgt ook u de gedroomde positie van uw organisatie over een aantal jaar in het vizier. JBR biedt ondersteuning bij het opstellen van uw strategisch plan.

J

Joint ventures
Joint ventures zijn vaak complexe samenwerkingsverbanden waarin meerdere partijen hun kennis, producten, diensten en financiële middelen delen. JBR is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van joint ventures.

M

Managementadvies
Om goed onderbouwd managementadvies te kunnen geven, is het belangrijk om over grondige kennis van sectoren, markten en methoden te beschikken. We zijn een onafhankelijk adviesbureau met een traditie van meer dan 35 jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring
Maritieme bedrijven
JBR is van oorsprong een Rotterdams bureau. Wij adviseren bedrijven en investeerders in de maritieme sector bij strategische en financiële vraagstukken.
Maritieme industrie
Wij zijn reeds 35 jaar actief betrokken in de maritieme industrie bij het begeleiden van fusies en overnames, waarderingen, herstructurering, bij het optimaliseren van financieringsstructuren en bij de strategische koersbepaling.

O

Offshore industrie
De offshore industrie is een dynamische sector met een complex speelveld. JBR kent de actuele ontwikkelingen en relevante vraagstukken in de offshore industrie en levert onafhankelijk en helder advies.
Ondernemingsfinanciering
JBR is het onafhankelijke adviesbureau voor al uw vragen rond ondernemingsfinanciering. De adviseurs van JBR helpen u bij het ontwerpen van de optimale vermogensstructuur en de selectie van de meest geschikte financieringsinstelling.
Organisatieadvies
Een organisatieadvies begint met een analyse van de huidige organisatie, omstandigheden en de uitdagingen en vertaalt zich in ontwikkelingsrichtingen en strategie. JBR is een onafhankelijk en professioneel organisatieadviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring.
Overname advies
JBR is een onafhankelijk adviesbureau en de ervaren en onafhankelijke partner als het gaat om uw vragen op het gebied van fusies en overnames. Wij bieden deskundig en op maat gesneden overname advies.

P

Projectfinanciering
JBR is een deskundige en ervaren partner als het gaat om projectfinanciering. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies met betrekking tot het arrangeren van deze financieringsvorm en alles wat daarbij komt kijken.

S

Strategieconsultant
De deskundige en ervaren strategieconsultants van JBR ondersteunen bij het ontwikkelen en bepalen mede de beleidsvisie. Daarnaast onderbouwt een strategieconsultant strategische keuzes. JBR heeft al meer dan 35 jaar ervaring als strategieconsultant.
Strategieontwikkeling
Voor JBR heeft strategieontwikkeling altijd te maken met groei, krimp of optimalisatie van activiteiten. JBR heeft meer dan dertig jaar ervaring in strategieontwikkeling en het oplossen van strategische vraagstukken.
Strategisch beleid
Met behulp van een strategisch beleid bepaalt u de doelen die u in de toekomst wenst te realiseren. JBR is een inhoudelijk en betrokken sparringpartner als het gaat om het opstellen of evalueren van uw strategisch beleid.
Strategische alliantie? JBR is uw partner
Strategische allianties kunnen de marktpositie van bedrijven verstevigen. JBR biedt als deskundige en betrokken partner onafhankelijk advies met betrekking tot uw strategische allianties.
Strategische overname
De strategische overname van een directe concurrent of een ander bedrijf kan het marktaandeel van een bedrijf vergroten. JBR is de deskundige en betrokken partij voor het beoordelen, evalueren en realiseren van uw strategische overname.