U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Sustainable Energy Offshore wind highlighted – juli 2022

4 juli 2022

De eerste editie van de JBR Strategy, Corporate Finance & Restructuring Energy & Environment nieuwsbrief is gericht op duurzame energie, met speciale nadruk op de snelgroeiende offshore windsector. Ook is er aandacht voor de M&A-activiteiten in de energy & environment sector.

Dit jaar wordt om verschillende redenen een cruciaal jaar voor de Europese energiesector. Door het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne wordt de energiezekerheid van Europa onzeker, maar het geeft ook een impuls aan de overgang van Europa naar hernieuwbare energiebronnen.

Hernieuwbare energie, zoals zon en wind, zal naar verwachting steeds belangrijker worden in de energiemix van de Europese Unie, sinds de Russische invasie van Oekraïne, landen ertoe heeft aangezet om de afhankelijkheid van energie uit Rusland af te bouwen. Daarnaast zal worden ingezet op import van LNG en is een (korte) revival van kool in de energiemix voorzien.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsbrief.

 

Download de PDF: Sustainable Energy Offshore wind highlighted

 

Sustainable Energy Offshore wind highlighted - juni 2022 2