U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Iemke Imhof over het onboarding programma voor nieuwe collega’s

3 juni 2021

In korte tijd zijn er vier nieuwe mensen begonnen bij JBR:

Rogier Tigchelaar, Consultant Corporate Finance
Gustian van der Linde, Consultant Corporate Finance
Suut Tang, Business Analyst
Boudewijn van der Hart, Trainee Consultant

Iemke Imhof vertelt over het onboarding programma:

“De nieuwe mensen geven zoveel nieuwe energie. We zijn ontzettend blij met deze vier nieuwe collega’s. Om ze snel in te werken hebben we een intensief programma opgezet.

Elke nieuwe collega krijgt een ‘mentor’ toegewezen, als sparringpartner voor de eerste periode. Samen met de mentor stellen ze een 100 dagen plan op. In dit plan zijn naast de diverse te volgen trainingen ook de doelstellingen voor ontwikkeling opgenomen.

Het onboarding programma van JBR bestaat uit zowel interne als externe cursussen. Het is een intensief trainingsprogramma, met technische, vakinhoudelijke cursussen, gecombineerd met praktische workshops.
Eigen consultants en partners geven de interne vakinhoudelijke, praktische en technische workshops. Die zijn op kantoor of online. Daarnaast doorlopen ze een aanvullend extern cursus programma bij het JBR Institute door Joost de Vries.

Omdat ze van elkaar leren ontstaat er een inspirerende synergie.

De nieuwe medewerkers werken vanaf de eerste dag aan projecten in verschillende sectoren. Het team van JBR is een krachtige mix van verschillende mensen die elkaar aanvullen.
We genieten van de nieuwe kennis, ervaring en persoonlijkheid in het team. Het is een mooie match!”