U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Nieuwe aanwinst: Suut Tang

28 mei 2021

Interview met Suut Tang

Suut werkt sinds 16 april 2021 als business analyst bij JBR. Ze is afgestudeerd in BSc Economics & Business (cum laude) en MSc in Accounting en Finance (cum laude) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens heeft ze een jaar in Shanghai gewoond om de Chinese taal te studeren.

Hoe ben je bij JBR terecht gekomen?

Ik ben via een headhuntersbureau in contact gekomen met JBR – na een fijn kennismakingsgesprek met Iemke & Rick is het balletje gaan rollen en zo ben ik inmiddels terechtgekomen als business analyst.

Wat zijn je verwachtingen?

Ik wil graag ervaring opdoen in corporate finance vraagstukken, waarbij ik ondernemingen vanuit een financieel perspectief kan adviseren en het verschil kan maken bij klanten. Daarnaast ben ik benieuwd naar het evalueren van diverse markten en businessmodellen.

Wat maakt je gelukkig in je werk?

Het onderdeel uitmaken van een goed team binnen een menselijk bedrijf. Daarnaast vind ik het belangrijk om uitgedaagd te worden in mijn werk en om verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Tot slot krijg ik veel energie van een goede samenwerking met mijn collega’s en klanten.

Wat is je motto en waarom?

“Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.” – Voor mij is een project pas echt geslaagd als er sprake is geweest van een goede samenwerking met de klant en het team.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik hou van wandelen in de natuur en chinees koken. Daarnaast ben ik altijd in voor een karaoke/spelletjesavond met vrienden…

Nieuwe aanwinst: Suut Tang


Tot slot vragen we Alexander Beyleveldt om een aanvulling.

Alexander is de mentor van Suut.

Werkt Suut meteen mee aan projecten?

Suut is direct aan de slag gegaan en betrokken bij diverse projecten. Daarnaast maakt zij kennis met de interne training tools en de organisatie.

Wat leren we van Suut?

Suut is super enthousiast en positief! Vol energie gaat ze elke uitdaging aan. Naast haar positieve blik gaan wij nog meemaken wat we van haar gaan leren.

Hoe sluit haar studie aan bij haar werk bij JBR?

Haar bachelor en master sluiten goed aan bij het werk. Daarnaast geeft haar achtergrond als strategieconsultant een interessante invalshoek. Wij hebben namelijk altijd te maken met een mix van strategie en finance binnen onze business cases.

Hoe werkt het onboarding programma bij JBR?

Het onboarding programma bestaat uit zowel interne als externe cursussen die gegeven worden. Naast Suut hebben wij momenteel nog 4 andere nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hierdoor hebben we voor de komende weken een intensief trainingsprogramma samengesteld, bestaande uit technische, vakinhoudelijke cursussen, gecombineerd met praktische workshops gegeven door JBR collega’s. Daarnaast krijgt elke nieuwe collega een ‘mentor’ toegewezen, als sparringpartner voor de eerste periode binnen JBR. Samen met je mentor stellen nieuwe medewerkers een 100 dagen plan; iin dit plan zijn naast de diverse te volgen trainingen, de doelstellingen qua ontwikkeling opgenomen.

Alexander Beyleveldt
Alexander Beyleveldt