U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Nieuwe aanwinst: Gustian van der Linde

27 mei 2021

Interview met Gustian van der Linde

Gustian werkt sinds 17 mei 2021 als consultant Corporate Finance bij JBR. Hij heeft Economics gestudeerd en zijn master Finance afgerond in Groningen.

Hoe ben je bij JBR terecht gekomen?

Ik ben benaderd door een recruiter waar JBR goed contact mee heeft. In de gesprekken die volgden werd ik direct enthousiast over het bedrijf, de cultuur en collega’s, de klanten waarvoor JBR werkt en het type opdrachten waar JBR zich op focust.

Wat zijn je verwachtingen?

Ik verwacht veel te kunnen leren op het gebied van corporate finance en M&A. Na een aantal jaar ervaring in financieringsadvies (debt advisory) heb ik veel zin in deze nieuwe stap, waarbij ik verwacht mijn reeds opgedane ervaring te kunnen meenemen en toepassen. Daarnaast ben ik benieuwd naar de klanten van JBR, met welke vraagstukken zij zitten, wat hen drijft, en wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Wat maakt je gelukkig in je werk?

Ik vind het erg leuk om continue met nieuwe bedrijven en mensen bezig te zijn. Om te zien welk product zij aanbieden, hoe het business model in elkaar steekt en zeker ook wat de cultuur is van het bedrijf. Wat ik verder leuk vind in mijn werk is het omzetten van financiële data en analyses naar keuzes en beslissingen.

Wat is je motto en waarom?

“Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.”

Door je met goede, leuke en nieuwsgierige mensen te omringen blijf je van elkaar leren. Dit vind ik erg belangrijk in mijn werk en carrière. Je houdt elkaar scherp, komt samen tot nieuwe ideeën en evalueert wanneer iets achteraf beter had gekund. Dit geldt op inhoudelijk vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het tennisveld te vinden, maar zeker sinds corona, is daar ook wielrennen (en soms mountainbiken) bijgekomen.

Daarnaast kook ik graag. Na een reis door India ben ik begonnen met de Indiase keuken, maar dit breidt zich steeds verder uit naar andere Oosterse en Europese keukens

Nieuwe aanwinst: Gustian van der Linde
Gustian van der Linde

 


Tot slot vragen we Harold Brummelhuis om een aanvulling.

Harold is de mentor van Gustian.

Werkt Gustian meteen mee aan projecten?

Gustian is net begonnen en hij is meteen aan de slag gegaan met een project. Hij werkt samen met Rocher aan een vervolgacquisitie van een eerdere transactie.

Wat leren we van Gustian?

Dat is nog vroeg om te zeggen, hij is net begonnen. Hij past goed in het team en we zijn blij met hem. Gustian heeft een ruime ervaring op het gebied van debt advisory en het ondersteunen van ondernemingen bij het optimaliseren van hun financiële structuur en het herstellen van de winstgevendheid.

Hoe werkt het onboarding programma bij JBR?

Het onboarding programma bestaat uit zowel interne als externe cursussen die gegeven worden. Naast Gustian hebben wij momenteel nog 4 andere nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hierdoor hebben we voor de komende weken een intensief trainingsprogramma samengesteld, bestaande uit technische, vakinhoudelijke cursussen, gecombineerd met praktische workshops gegeven door JBR collega’s. Daarnaast krijgt elke nieuwe collega een ‘mentor’ toegewezen, als sparringpartner voor de eerste periode binnen JBR. Samen met je mentor stellen nieuwe medewerkers een 100 dagen plan; in dit plan zijn naast de diverse te volgen trainingen, de doelstellingen qua ontwikkeling opgenomen.

Harold Brummelhuis
Harold Brummelhuis