U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Nieuwe aanwinst: Boudewijn van der Hart

27 mei 2021

Interview met Boudewijn van der Hart

Boudewijn werkt sinds 29 maart 2021 als Trainee Consultant bij JBR. Hij heeft Economics en Business-Economics gestudeerd in Groningen en zijn master Financial Economics afgerond aan de Erasmus Universiteit.

Hoe ben je bij JBR terecht gekomen?

Ik kwam met JBR voor het eerst in contact op het RISK Congres in maart 2020. Op dat congres volgde ik de M&A workshop van JBR. De informele samenwerking en open houding van Rocher, Rick, Melvin en Iemke zorgde voor een warm beeld van de sfeer bij JBR. Tijdens de afsluitende borrel van het congres heb ik de contact gegevens gevraagd, zodat ik mijn motivatie kon opsturen. In februari 2021 sloot ik mijn master Financial Economics in Rotterdam af en stuurde ik meteen mijn motivatiebrief naar JBR. Uiteindelijk kon ik al op 29 maart aan de slag.

Wat zijn je verwachtingen?

Ik verwacht bij JBR in een rap tempo veel te leren van het Corporate Finance vak. Ik hoop dat als Corona geen hot topic meer is het weer mogelijk wordt om buitenlandse opdrachtgevers te bezoeken.

Wat maakt je gelukkig in je werk?

Een goede samenwerking met collega’s en een goede sfeer op de werkvloer maken mij gelukkig in mijn werk. Daarnaast haal ik voldoening uit het adviseren en helpen van mensen.

Wat is je motto en waarom?

“Soms win je en soms kan je ervan leren”

Als iets minder goed gaat, dan neem ik die informatie mee naar mijn volgende project.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Ik hockey bij Hurley in Amstelveen en ik ga naar de sportschool. Op een doordeweekse avond speel ik graag een bordspel, ik vind Thirty seconds een snel en leuk bordspel. In het weekend spreek ik meestal af met vrienden of familie.

 

Boudewijn van der Hart
Boudewijn van der Hart

 


Tot slot vragen we Thomas van Amerongen om een aanvulling.

Thomas is de mentor van Boudewijn.

Werkt Boudewijn meteen mee aan projecten?

Boudewijn was vanaf dag één direct werkzaam op projecten met name in onze Maritieme & Offshore sector. JBR kon zijn inzet dan ook vanaf dag één erg goed gebruiken waardoor Boudewijn direct zijn toegevoegde waarde kon laten zien. Het onboarding programma volgde uiteindelijk kort na zijn start.

Wat leren we van Boudewijn?

Boudewijn heeft de goede eigenschap om zijn werk regelmatig te evalueren. Dit doet hij voor zichzelf, maar hij vraagt ook zijn collega’s om feedback. De structuur die hij hierin hanteert, laat zien dat hij graag ‘learnings’ meeneemt naar volgende projecten.

Hoe sluit zijn studie aan bij zijn werk JBR?

Financieel inhoudelijk is Boudewijn goed op niveau. Ook zijn persoonlijkheid sluit goed aan bij de cultuur van JBR. Deze twee waardevolle elementen heeft hij onder andere meegenomen vanuit zijn studie Financial Economics in Rotterdam. De focus ligt nu op het verdiepen van vakinhoudelijke kennis die hij opdoet op basis van zijn werkervaring bij JBR.

Hoe werkt het onboarding programma bij JBR?

Het onboarding programma bestaat uit zowel interne als externe cursussen die gegeven worden. Naast Boudewijn hebben wij momenteel nog 4 andere nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hierdoor hebben we voor de komende weken een intensief trainingsprogramma samengesteld, bestaande uit technische, vakinhoudelijke cursussen, gecombineerd met praktische workshops gegeven door JBR collega’s. Daarnaast krijgt elke nieuwe collega een ‘mentor’ toegewezen, als sparringpartner voor de eerste periode binnen JBR. Samen met je mentor stellen nieuwe medewerkers een 100 dagen plan; in dit plan zijn naast de diverse te volgen trainingen, de doelstellingen qua ontwikkeling opgenomen.

Thomas van Amerongen
Thomas van Amerongen