U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

JBR hernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat via gecombineerde audit van CIIO

29 april 2021

CIIO is een certificerende instelling die beide keurmerken in één gecombineerd onderzoek kan toetsen. Onlangs hernieuwden wij op deze manier beide kwaliteitscertificaten.

Iemke Imhof, manager business operations bij JBR: “Wij combineren externe audits voor het ISO-9001 keurmerk en ACP-keurmerk. Het past bij onze manier van werken, waarbij we de processen op orde hebben en continue werken aan vakmanschap. Ons motto is: ‘morgen beter worden dan vandaag’.
Vorig jaar hadden we nog een paar aandachtspunten, dit zijn nu pluspunten geworden!
We hebben een goede kwalitatieve stap gezet met klantevaluaties en opdrachtevaluaties. Deze intensieve klantevaluaties hebben een schat aan informatie opgeleverd, meer dan we verwacht hadden. Het wordt door onze klanten ook gewaardeerd. We gaan er zeker mee door.”

 

Samenvatting van CIIO

JBR heeft een roerig jaar achter de rug, maar is er goed in geslaagd opdrachten naar behoren uit te voeren, medewerkers aan het werk te houden en heeft de kanttekeningen en afwijking van vorig onderzoek goed ter hand genomen.

 

Een selectie van de bevindingen van CIIO

  • Door corona zijn de interne verbouwingsplannen van ons kantoor versneld uitgevoerd; om o.a. nu ook coronaproof te kunnen werken en gasten te kunnen ontvangen.
  • JBR heeft succesvol gereageerd op een niet-normale markt: normaal zijn de diensten Herstructering en Corporate Finance communicerende vaten; in corona-tijd was dat anders en slaagde men door improvisatie/lenigheid toch genoeg werk binnen te halen.
  • Met het hele bureau zijn in 2020 strategiedagen belegd, met thema’s voor de nabije toekomst en een analyse waar het bureau staat en een ambitie waar het wil zijn.
  • De totstandkoming van het nieuwe handboek (al jaren een wens) is geslaagd; ook met veel input en daarmee draagvlak van collega’s. Het heeft ook geleid tot het vereenvoudigen van een deel van de primaire processen.
  • De pijlers in het handboek bevatten leidende principes die zich goed lenen voor jaarlijkse reflectie. Jaarlijks wordt het handboek gecontroleerd op relevantie e.d. en dan zo nodig weer geactualiseerd.
  • Met de JBR-nieuwsbrief wordt met klanten en stakeholders gecommuniceerd.