U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Een prachtig sponsorbedrag voor het UAF en het Alzheimercentrum Amsterdam

11 augustus 2020

Begin dit jaar organiseerde JBR, in samenwerking met de Lions Bussum Godelinde, het JBR Nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk in Naarden. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan twee goede doelen. JBR heeft het UAF als eigen sponsordoel gekozen, vanwege het ontplooien van hun talenten. Het internationale karakter van ons bureau vraagt om multicultureel denken en we stimuleren onze werknemers ook om te blijven leren. Vluchtelingen komen hier met veel kennis en ervaring. Ze verdienen het dat dit benut wordt en dat ze de beste kansen krijgen in ons land.
De Lionsclub Bussum-Godelinde heeft het Alzheimercentrum Amsterdam gekozen als sponsordoel. Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor de omgeving en treft niet alleen maar ouderen: ruim 10 procent van de patiënten krijgt de ziekte voordat ze 65 jaar zijn. Alle giften komen ten goede aan het onderzoek.

Donderdag 6 juli jl. vond de overhandiging van de sponsorcheque plaats. Vanwege de Corona maatregelen vierden we het mooie resultaat met een klein gezelschap op ons kantoor in Zeist.

Het totale sponsorbedrag is 20.000 euro. Dit bedrag is evenredig verdeeld.
10.000 euro voor het Alzheimercentrum Amsterdam, het goede doel van de Lions en 10.000 euro voor het UAF via JBR.

 

Een prachtig sponsorbedrag voor het UAF en het Alzheimercentrum Amsterdam
v.l.n.r:
Aert van der Ven, Voorzitter van Lions Bussum Godelinde.
Mardjan Seighali, Directeur van het UAF.
Ronald van Rijn, Managing partner van JBR.