U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Nieuwe interim managers versterken het team van JBR Interim Executives

8 juli 2020

Rita van den Bor, Bart Kroon en Ed Flohr verbinden zich aan JBR Interim Executives. Vanuit de interim management praktijk van JBR worden zij ingezet als interim directeur, met name in trajecten waarbij er strategische en noodzakelijke veranderingen aan de orde zijn. Zij zijn thuis in verschillende sectoren. 

De nieuwe interim managers leggen uit waarom ze voor JBR Interim Executives hebben gekozen.

Rita van den Bor profiel

Rita van den Bor: “Ik heb me georiënteerd op bureaus waar ik me zou kunnen aansluiten. JBR staat goed bekend in de markt, als een professionele partner met een hoog analytisch niveau. JBR biedt de combinatie van Corporate Finance en Interim Executive Management. Vakinhoudelijk zie ik een meerwaarde in deze combinatie van kennis en diensten. Daarnaast staat JBR hierdoor in continu contact met het bedrijfsleven. Het is voor mij een voordeel om de kracht van onze gezamenlijke kennis en netwerken te bundelen.”

 

Bart Kroon: “Ik vind het belangrijk dat je kunt terugvallen op een team voor reflectie en advies. Het gaat immers in een opdracht niet alleen om wie de interim directeur is, maar ook wat hij of zij meebrengt. Om waarde te halen uit een team, is het belangrijk dat er een gedeelde of gedragen visie is en de bereidheid om te investeren in elkaars “klussen”. We hebben veel overeenkomsten en we kijken op dezelfde wijze naar het vak.”

 

Ed Flohr: “Ik voel een sterke fit met de mensen van JBR Interim Executives. We zijn allemaal modern denkende, flexibele, niet-dogmatische personen. We gaan voor kwaliteit en niet voor status. Daarnaast hebben we in het team een grote verscheidenheid aan ervaring en kennis, waardoor we opdrachten goed kunnen invullen. Ik vind de aanpak waarbij bij een opdracht een schaduwmanager benoemd wordt heel waardevol. Daarnaast kan ik een beroep doen op de kennis van JBR. Dat is voor de opdrachtgever en voor mij uitermate nuttig.”

 

Harm Tunteler, Managing Director van JBR Interim Executives vertelt over het team: ”Een team vergroten is ook versterken. Zeker in de komende tijd zien we dat er behoefte is aan after-covid management. Er zal een toenemende vraag zijn naar een snelle match en een persoonlijke ‘klik’ met een interim manager. Het nieuwe kernteam biedt diversiteit in man/vrouw, persoonlijkheid en sectorkennis. De sectorkennis die nu beschikbaar is in het team, sluit aan bij de sectoren van het consultancybureau JBR. Uiteraard beschikt het gehele team in brede zin over de juiste capaciteiten en ervaring. We bundelen de krachten door onderlinge samenwerking onder andere met schaduwmanagement en de kennisdeling met de consultants van JBR.”

 

Wat kunt u verwachten van een interim directeur?

Een interim directeur van JBR Interim Executives helpt binnen 1 jaar om de continuïteit van uw familiebedrijf te borgen, bij opvolgingsproblematiek, bedrijfsovername, herfinanciering of andere veranderingsprocessen.

Brengt rust en stabiliteit. Bepaalt prioriteiten. En mobiliseert alle krachten om uw bedrijf binnen 1 jaar weer op de rails te krijgen.

Onze interim CEO’s hebben een ruime ervaring als algemeen directeur (CEO).

Vaak ligt er al een goede strategie op tafel. De interim directeuren van JBR richten zich op de uitvoering van de strategie. Zodat de benodigde veranderingen zo snel en zo goed mogelijk worden doorgevoerd.

JBR Interim Executives werkt voor (grotere) familiebedrijven, private equity deelnemingen, kleinere beursfondsen of Nederlandse dochters van internationale holdings. Iedere interim directeur heeft een schaduwmanager in het team, die actief meedenkt.

JBR Interim Executives is onderdeel van het consultancybureau JBR. Voor meetings wordt gebruik gemaakt van het markante pand in Zeist. Als het nodig is kunnen de consultants van JBR meedenken als er prangende vragen zijn.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

contactpersonen bij JBR interim executives

Pauline Daniels

+31 (0) 30 699 90 00
mail: p.daniels@jbr.nl

Harm Tunteler

+31 (0)6 229 863 85
mail: h.tunteler@jbr.nl

We stellen ons team graag aan u voor en bespreken uw situatie op de meest discrete manier.