U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Weer welkom op kantoor, veilig en gastvrij!

30 juni 2020

Het Rond is omgetoverd tot een eigentijds corona-proof kantoor, gasten en medewerkers kunnen elkaar weer ontmoeten.

 

De impact van de Corona-crisis op ons werk is niemand ontgaan. Niet meer reizen, geen klantbezoek, vanuit huis werken, opdrachten tijdelijk on hold. Al snel werd digitaal vergaderen en overleggen de standaard. En we merkten daarvan de voordelen.

Al snel werd duidelijk dat de crisis geruime tijd zou gaan aanhouden en dat de effecten zeker tot na de zomer en wellicht tot het einde van het jaar voelbaar zijn. Dat vraagt naast acties op de korte termijn, direct om structurele maatregelen, rekening houden met een ‘nieuw normaal’.

In december waren we al gestart met een huisvestingsonderzoek gericht op groei van ons bedrijf, waarbij ook activity-based werken uitgangspunt was. Nieuwe samenwerkingspartners maken ook gebruik van ons pand. In maart hebben we besloten dat verhuizen nu geen optie is. We hebben gebruik gemaakt van de corona-periode om ons huidige pand aan te passen op een slimmere manier van werken.

Contact 1

Met onze mensen, partners, adviseurs, en associates is ons pand omgetoverd tot een eigentijds, corona-proof, gastvrij kantoor. Rolien Lucassen van Funckey heeft het proces begeleidt.

In digitale brainstormsessies is inspirerend en constructief gewerkt aan een concept, waarin de ontmoeting met onze klanten centraal staat. In de afgelopen maanden hebben we geleerd, dat de meerwaarde om naar kantoor te komen ligt in de creativiteit, het plezier en het samenwerken met je collega’s.

Brainstormen, kennisoverdracht, leren, inspireren doen we op kantoor. Geconcentreerd werken doen we zoveel mogelijk thuis. We zijn minder onderweg en dragen op die manier bij aan de vermindering van het fileleed.

De afgelopen twee weken hebben we gedoseerd op kantoor gewerkt. De eerste ervaringen zijn heel positief

Uw en onze gezondheid staan voorop. De 1,5 meter afstand en hygiëne staan bij ons centraal. De vergaderkamers zijn allemaal toegerust met video-vergaderen, inbellen door extra deelnemers is altijd mogelijk.

Onze gastvrijheid is gelukkig nog hetzelfde. U bent van harte welkom voor een kop koffie, een intensief gesprek, samen sparren en een borrel in de bar of op het terras!

JBR vernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat via gecombineerde audit van CIIO 1

 

Benieuwd hoe ons pand er nu uit ziet? Bekijk hieronder de rondleiding.