U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Nieuwe aanwinst: Melvin Zandstra

26 november 2019

Interview met Melvin Zandstra

Melvin werkt sinds 1 oktober 2019 als Trainee consultant Corporate Finance bij JBR. Hij kon meteen aan de slag na zijn Masteropleiding Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hoe ben je bij JBR terecht gekomen?

“Via een vacature op de website van een uitzendbureau. Toen ik mijn Master Finance had afgerond, wist ik al dat ik iets binnen Corporate Finance wilde gaan doen. Ik ben dus op zoek gegaan naar vacatures die hierop aansloten. Al snel kwam ik de vacature van JBR tegen. Wat mij aansprak was het compacte team van JBR, met zowel nationale als internationale opdrachtgevers in sectoren die mij interesseren. Ik heb toen gesolliciteerd en daarna is het allemaal vrij snel gegaan. Na mijn laatste gesprek kon ik gelijk aan de slag.”

Wat waren je verwachtingen?

“De gesprekken tijdens mijn sollicitatie waren heel relaxed en er was gelijk al een klik. Daardoor was mijn verwachting dat ik snel zou kunnen aarden binnen de organisatie. Dit is naar mijn gevoel ook aardig gelukt. Ik kan goed met mijn collega’s overweg en liep na de eerste week al volop mee met de projecten.”

Wat maakt je gelukkig in je werk?

“Wat mij vooral gelukkig maakt is de veelzijdigheid van dit werk. Het hele proces om de klant van A tot Z te begeleiden is iets wat ik erg leuk vind. Hierdoor kun je aan het eind van een succesvol project ook echt zeggen dat je iets voor de klant hebt kunnen betekenen. Ik kan hier mijn passie voor Corporate Finance kwijt. Het doorgronden van financiën is iets wat ik leuk vind en hier veelvuldig kan doen.”

Wat is je motto en waarom?

“Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

“Zelf streef ik dezelfde normen en waarden na. Wederzijdse waardering en samenwerken zit er al vanaf jongs af aan in. Ik geloof dat het belangrijk is dat je rekening houdt met de mensen om je heen en niet alleen kijkt naar wat het beste is voor jezelf. De kunst is om hierin de juiste balans te vinden. Door krachten te bundelen bereik je samen meer dan alleen.”

Over JBR 2 2

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb altijd getennist en bij een skiteam gezeten. Momenteel doe ik beide niet meer, maar wil dit wel weer op gaan pakken. Verder hou ik van films en series kijken en ben ik supporter van sc Heerenveen. Ik ben ook een fanatieke Formule1 fan en dit houdt me uren aan de buis gekluisterd.”

Tot slot vragen we Thomas van Amerongen om een aanvulling.

Thomas is de mentor van Melvin.

“Melvin is met zijn gedrevenheid en kennis een waardevolle aanvulling voor JBR. Vanaf de eerste dag dat hij werkzaam is, laat hij een sterke ontwikkeling zien als Corporate Finance adviseur.”