U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

JBR op de Offshore Energy beurs 2019

2 oktober 2019

In 2018 maakte JBR voor het eerst met een eigen stand haar opwachting op de jaarlijkse Offshore Energy beurs in de RAI Amsterdam. Deze eerste deelname smaakte naar meer en zodoende was JBR dit jaar wederom present op de Offshore Energy beurs.

De Offshore Energy beurs is de grootste offshore energy beurs in Europa. Tijdens de beurs meer dan 500 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers samen om kennis uit te wisselen en ervaringen op te doen op het gebied van offshore olie & gas, offshore wind en marine energy.

De offshore sector is één van de focussegmenten van JBR met een divers landschap aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Tijdens de tweedaagse beurs werd de stand van JBR bezocht door relaties uit binnen- en buitenland. Daarnaast werden er onder het genot van een kopje koffie veel nieuwe contacten gelegd.

JBR op de Offshore Energy beurs 2019

Naast het feit dat JBR beursexposant was sponsorden wij ook twee tafels tijdens het Gala Dinner in het Amsterdome. Dit was een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten met goede relaties en ontwikkelingen in het vak te bespreken.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs en zullen in 2020 wederom van de partij zijn!