U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Een goed begin van het jaar

18 januari 2019

Het 15e JBR Nieuwjaarsconcert heeft de Nederlandse primeur met violist Ziyu He Wat hebben wij, met ruim 200 genodigden, afgelopen zondag genoten van een bijzonder concert, uitgevoerd door het Amsterdam Symphony Orchestra onder leiding van de altijd enthousiaste dirigent Peter Santa. Ook dit jaar komt de opbrengst van het concert geheel ten goede van het UAF (ter ondersteuning van hoogopgeleide vluchtelingen) en het VUmc Alzheimercentrum. De 19-jarige solist Ziyu He speelde voor het eerst in Nederland. Met zijn virtuoze optreden maakte hij dit concert tot een groot succes, in de prachtige ambiance van de Grote Kerk van Naarden. Na afloop van het concert hebben wij met onze relaties tijdens een geanimeerde borrel getoost op succesvol 2019.