U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Ontwikkelingen van de traditionele en alternatieve offshore industrie in de nieuwe Global M&A Partners Maritime and Offshore Newsletter

22 november 2018

In oktober 2018 is al weer de zesde editie van de nieuwsbrief van de Global M&A Partners Maritime and Offshore Cluster gepubliceerd. Het thema is “Offshore Industry”.

Het herstel van de offshore olie- en gasmarkt is langzamer dan verwacht, met grote gevolgen voor bedrijven in deze markt. In deze nieuwsbrief komt naast de traditionele – fossiele – offshore industrie ook alternatieven – renewables, aquacultuur en deep sea mining – aan de orde.

Lees hier de Global M&A Partners Maritime and Offshore Newsletter.

 

           Over Global M&A Partners

Global M&A Partners is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 onafhankelijke M&A bureau’s. Het is één van de grootste ter wereld: een internationale vertegenwoordiging  in meer dan 50 landen in vijf continenten. De afgelopen vijf jaar hebben de Global M&A Partners bedrijven meer dan 1500 succesvol afgesloten transacties gesloten. De samengestelde waarde van deze transacties bedraagt meer dan € 42 miljard. JBR is de Nederlandse partner binnen het Global M&A Partners netwerk.

Binnen de Global M&A Partners is een internationaal maritiem en offshore cluster gevormd door acht internationale kantoren met een maritieme en offshore sectorspecialisatie. De samenwerkende kantoren bundelen hun kennis en vaardigheden voor een optimale begeleiding van grote internationale fusie- en overname- en restructuringstrajecten,

JBR vervult een belangrijke rol binnen dit gespecialiseerde cluster.