U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

JBR op de Offshore Energy beurs

26 oktober 2018

Na een succesvolle eerste beursdeelname aan de International Tug & Salvage beurs in juni 2018 heeft JBR wederom acte de presence gegeven op een beurs voor de maritiem & offshore industrie. Ditmaal was de jaarlijkse Offshore Energy beurs in RAI Amsterdam aan de beurt.

 

 

De Offshore Energy beurs is de grootste beurs op dit gebied in Europa. Tijdens de beurs komen circa 550 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers samen om kennis uit te wisselen en ervaringen op te doen op het gebied van offshore olie & gas, offshore wind en marine energy. Circa 25% van de exposanten op deze beurs is internationaal, de overige exposanten komen uit Nederland.

 

JBR is reeds jaren actief binnen de verschillende offshore segmenten met een breed scala aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

 

Gedurende twee dagen werd de stand van JBR druk bezocht door zowel bestaande als nieuwe relaties. Onder het genot van een kopje koffie/thee of een glaasje wijn werd er druk over de ontwikkelingen in de sector gesproken.

JBR op de Offshore Energy beurs

Naast deelname aan de beurs waren twee partners van JBR, Ronald van Rijn en Caspar van der Geest, aanwezig bij het Gala Dinner in het Scheepvaartmuseum. Tijdens het diner werden diverse awards uitgereikt en was er uitgebreid de tijd om bij te praten met huidige relaties en kennis te maken met nieuwe relaties.

 

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde beurs en maken wij ons op voor nieuwe beurzen in 2019.