U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

De nieuwe GMAP Maritime and Offshore Newsletter heeft als thema “Towage and Salvage”

17 juli 2018

In juli 2018 is de vijfde editie van de nieuwsbrief van de GMAP Maritime and Offshore Cluster gepubliceerd. Het thema is “Towage and Salvage”.

De maritieme sector deint mee op de wereldwijde veranderende economische en (geo)politieke situaties. Ook de sleepbootsector, een nichemarkt, voelt deze veranderingen. De Noord-Europese markt is een vechtmarkt geworden, en ook in de landen waar de economie is gekelderd ervaren sleepbootoperators zware tijden.

Maar er zijn ook kansen, bijvoorbeeld in de opkomende economieën. Kortom, een sector die enorm in beweging is. Lees hier meer over de sleepbootsector.

 

           Over GMAP

Global M&A Partners is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 onafhankelijke M&A bureau’s. Het is één van de grootste ter wereld: een internationale vertegenwoordiging  in meer dan 50 landen in vijf continenten. De afgelopen vijf jaar hebben de GMAP bedrijven meer dan 1500 succesvol afgesloten transacties gesloten. De samengestelde waarde van deze transacties bedraagt meer dan € 42 miljard. JBR is de Nederlandse partner binnen het GMAP netwerk.

Binnen de GMAP is een internationaal maritiem en offshore cluster gevormd door acht internationale kantoren met een maritieme en offshore sectorspecialisatie. De samenwerkende kantoren bundelen hun kennis en vaardigheden voor een optimale begeleiding van grote internationale fusie- en overname- en herstructureringstrajecten.

JBR vervult een belangrijke rol binnen dit gespecialiseerde cluster, door de focus van het cluster te definiëren en de ambassadeur, Ben Vree,  en president, Kees van Biert,  te leveren.